Meteen naar de inhoud

BEDRIJFSPRESENTATIE MEER-CAMERA

Ook voor het bedrijfsleven levert True View al jarenlang oplossingen voor het vastleggen van congres, workshop of seminar met meerdere camera’s.

REGISTRATIE

Vaak volstaat een 2 tot 3 camera (HD)registratie voor een congres met diverse sprekers en een grafische presentatie. Bij grotere en meer omvattende gebeurtenissen op het podium kunnen wij uitbreiden naar meerdere camera’s live geschakeld.

AFLEVERING

De tijdsduur voor het afleveren van een complete productie is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren en de complexiteit van het project. Wel is het zo dat de “lijnen” bij ons kort zijn en er dus snel gehandeld kan worden. Wij stellen alles in het werk om op korte termijn een zo fraai mogelijke productie af te leveren.

MOGELIJKHEDEN

Tevens zijn er natuurlijk mogelijkheden om voor en na het congres of de workshops sfeerbeelden eventueel voorzien van interviews te maken. Het geheel wordt dan later in de nabewerking samengesteld tot een compleet programma.

EXTRA

Er zijn veel mogelijkheden denkbaar om tot een efficiënt eindresultaat te komen. Opnames die eenvoudig bedoeld zijn voor het archief kunnen natuurlijk (tegen aangepast budget) ook nog met een enkele professioneel bediende camera gemaakt worden.